Hogyan csináld végig a RegEnor kúrát?

Hogyan csináld végig a RegEnor kúrát?

10 lépés ahhoz, hogy megváltozzon az életed:

  • Étrend

    Mielőtt belevágsz a RegEnor kúrába, tudatosítsd magadban, hogy érdemes minimum 90 napig csinálni a kúrát, és közben feltétlenül szükséges tartani a hozzá tartozó étrendet, melyet az étrend menüpont alatt találsz.

     

  • Vedd fel a kapcsolatot a kúravezetőddel!

    A RegEnor kúrához feltétlen szükség van a kúravezetőre, elsősorban azért, mert rajta keresztül tudsz hozzájutni a RegEnorhoz, hiszen kizárólag a Biocom webshopból tudod megrendelni szponzori számmal. A te kúravezetőd én leszek, tőlem kapod a szponzori számot, és már az első megrendelésnél is segítek neked, ha bármi kérdésed van.

     

  • Rendeld meg a RegEnort!

    Ahhoz, hogy meg tudd rendelni a RegEnort a kúrádhoz a Biocom webshopjából, szükséged van egy szponzori számra. Ezt a szponzori számot tőlem kapod, így egyúttal biztosítod is magadnak az ingyenes kúravezetést. Itt tudod kérni a szponzori számot.

  • Tervezd meg a kúrád első egy-két hetét!

    Mielőtt belekezdesz a kúrába, gondold végig, hogy mik azok a ételek/italok, amiket el kell hagynod és szeretnél helyettesíteni a kúra alatt. Tervezd meg, hogy az első időszakban mit fogsz enni reggelire, ebédre, vacsorára. Ebben segítek neked, személyesen megbeszéljük, hogyan tudod a legjobban a hétköznapjaidhoz illeszteni a kúrát.

  • Ellenőrizd a „raktárkészletet”!

    Miután együtt kitaláltuk, hogy hogyan tudod tartani az étrendet, nézd meg, mik azok a dolgok, amik vannak otthon, de a kúra során majd nem fogyaszthatsz. Ezeket az ételeket/italokat fogyaszd el mire belevágsz a kúrába, és ne vegyél belőle újat!

  • Töltsd fel a „raktárkészletet”!

    Fontos, hogy mire elkezded a kúrát, legyen otthon minden ahhoz, amit beterveztél az első egy-két hétre! Készíts egy bevásárlólistát és szerezz be minden alapanyagot! Ebben is segítek neked.

  • Készülj fel lelkileg is!

    Fontos szempont, hogy lelkileg is rákészülj a kúrádra! Koncentrálj azokra az ételekre, amiket ehetsz és szeretsz ahelyett, hogy azzal gyötörd magad, mikről kell lemondanod. Nem mondunk le semmiről, csak halasztjuk! Mindig lebegjen a cél a szemed előtt, tudatosítsd magadban, hogy milyen szuper lesz az eredmény, milyen csodálatos változáson fogsz keresztülmenni! A körülötted lévő emberekkel beszéld meg, hogy kitűzted ezt a célt, és kérd a támogatásukat! Kérd meg őket, hogy fogadják el a döntésedet és a 90 nap alatt ne kínáljanak olyasmivel, amit nem ehetsz.

     

  • Tartsd be a kúrát!

    Nagyon fontos, hogy a RegEnor csakis akkor tud működni, ha teljesen betartod a szabályokat. Ezért tartsd be az étrendet, ne engedd bele magad „kis bűnözésekbe”, mert nem éri meg!

     

  • Figyeld magadon a hatást!

    Ha elkezdted a kúrát, nagyon fontos, hogy folyamatosan monitorozd magad. Ne csak a kilókat nézd, ne méregesd magad állandóan, hanem figyeld az energiaszintedet is, a kedvedet, a testedet, az anyagcserédet. Sokszor nem kilókban mutatkozik a változás először, de minden jelet figyelni kell, hiszen ebből érzed, látod, hogy elindult és működik!

  • Tartsd a kapcsolatot a kúravezetővel!

    Ez az egyik legfontosabb része a sikeres kúrának. Ha a legapróbb észrevételed vagy kérdésed van, azonnal jelentkezz, hiszen minden apró részlet fontos ahhoz, hogy sikeres legyen a kúrád!

     

Ha kérdésed van, vagy akár már most szeretnéd nagykeráron megrendelni a RegEnor-t és kéred hozzá a szponzori számot,  akkor add meg a telefonszámodat vagy az email címedet, visszahívlak vagy írok Neked.

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.