A RegEnor kúra

Életmódváltás, egészségünk helyreállítása, fogyás éhezés nélkül.

Kedves Érdeklődő,

gratulálok, te már megtetted az első lépést!

Pár fontos tudnivaló, mielőtt belevágsz a RegEnor kúrába:

A RegEnor nem egy csodaszer, nem is fogyókúrás termék, hanem egy táplálékkiegésztő.

Mi köze akkor a fogyáshoz?

Amikor a szervezetben felborul az emésztőrendszer, a belső szervek működése, akkor előbb-utóbb jelentkezik valamilyen tünet. Lehet ez kiütés, ízületi fájdalom, allergia vagy éppen túlsúly is.

Tehát a túlsúly valaminek – általában a helytelen életmódnak – a következménye.

A RegEnor kúrát azért csináljuk, hogy helyreálljon az emésztőrendszerünk, a belső szerveink működése. Ha ez bekövetkezik, akkor elmúlhatnak a tünetek, így a túlsúly is. A fogyás tehát a RegEnor kúra pozitív mellékhatása „csupán”.

Ha szeretnél változtatni a mostani állapotodon, akkor változást kell hoznod az életedbe. Egy ilyen váltás gyakran bizonytalansággal, kérdésekkel jár együtt… 

 

Ha belevágsz a RegEnor kúrába, akkor én segítek neked. Mit jelent ez?

Azt, hogy mindig van kihez fordulnod ha kérdésed, észrevételed adódik.

Azt, hogy nem vagy egyedül a kúrád során: bármilyen tanácsra van szükséged, engem mindig megtalálsz.

Azt, hogy ha szeretnéd, akkor végigkísérlek az úton, segítek neked mindenben, méghozzá olyan mértékben, amennyire igényt tartasz rá. Fel tudod venni velem a kapcsolatot emailben vagy telefonon is, ehhez nem kell mást tenned, mint megadni nekem valamelyik elérhetőségedet, és én írok neked vagy visszahívlak a megbeszélt időpontban, amikor neked alkalmas.

 

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

 

No de térjünk rá arra, hogy hogyan zajlik a folyamat!

Hogyan tudod megvenni a RegEnort?

A RegEnort a Biocom webshopjából tudod megrendelni, ahová kizárólag meghívásos alapon lehet regisztrálni. Ehhez szükség van egy szponzori számra, amit tőlem tudsz kérni. Amint regisztráltál a webshopba, nagykeráron tudod megvenni a RegEnort (és bármi mást is a webshopban), ennek egyetlen feltétele, hogy elsőre legalább 3 üveggel vegyél meg, ez másfél havi adag. Ezt ingyen ki is szállítja a GLS (17.000.- ft felett ingyenes a szállítás).

Itt találsz bővebb információt a rendelés menetéről, de keress bátran, segítek ha bármivel elakadnál.

A RegEnor kúra minimum 3 hónapig, azaz 90 napig tart. Ez alatt az idő alatt végig tarthatod velem a kapcsolatot ha szeretnéd, sőt, utána is 😊 .

Tehát 6 üveg RegEnor-t fogyasztunk el összesen a 3 hónap alatt.

Számomra mindig hatalmas öröm, amikor arról jeleznek vissza a kúrázók, hogy milyen csodálatos változáson mennek át, mennyire megváltozott az életük!

Remélem veled is elindul a közös utunk, szeretettel várom jelentkezésedet!A helyes étrend a kulcs a sikeres RegEnor kúrához

A RegEnor italból iszunk reggeli, ebéd és vacsora után kb. 1 órával 10ml-t. Fontos, hogy a RegEnor csakis úgy tudja végezni a dolgát, ha betartjuk a hozzá tartozó étrendet

Szögezzük le előre, ezeket nem szabad enni: tej, tejtermékek, cukor, alkohol, ecetes és olajos dolgok.

Az első pillanattól kulcsfontosságú, hogy ne arra koncentrálj, hogy mit nem szabad fogyasztani, hanem azokra az ételekre gondolj amiket lehet. Rengeteg ilyen dolog van, pl. húsfélék, szalonna, sonka, kolbász, valamint kenyérfélék pirítva, zöldségeket korlátlan mennyiségben és rizst. Krumplit és tésztaféléket kb. heti egyszer ehetünk, illetve használhatunk édesítőszereket: 1:4 édesítő, eritrit, xylit, stevia. Vajat csak tisztított vaj formájában (Ghí).

Nagyon fontos, hogy sok-sok vizet igyunk (minimum 2 liter/nap), hogy a felszabaduló méreganyagok kimosódjanak a szervezetünkből!

Az oldalon találsz két heti és havi minta étrendet is, illetve rengeteg ötletes receptet.Vedd észre a változást

A kúra során ne csak a mérleget nézd, vedd észre a változást és a folyamatot amit a kúra elindít. Rengeteg apró pozitív hatást észlelhetsz magadon, nem csak a testeden, de belsőleg is, ha odafigyelsz. Szinte mindenki azt tapasztalja, hogy energikusabb, jobb közérzetű néhány hét vagy akár nap elteltével is.

Ne aggódj, ha nem látod azonnal a változást és legfőképp ne add fel! Minden nap egy picit jobb lesz, ha pontosan betartod a diétát és a kúrát. Ez nem sprint, hanem maraton! Az egész a kitartásról szól, nem pedig a gyors eredményekről. De jellemzően egyre könnyebb és természetesebb ez az életmód. 

Nagyon fontos, hogy mindenki egyetlen és megismételhetetlen, ezért mindenkinél egyedi a hatás, nem lehet összehasonlítani. A lényeg, hogy magadra összpontosíts, elvégre ez a folyamat rólad szól!

Ha bármilyen kérdésed/észrevételed van, keress meg engem, segítek ha elakadnál, vagy csak támaszra vágysz. Olykor találkozhatunk az online térben vagy akár személyesen is olyanokkal, akik hasonló cipőben vannak-voltak, mint te, így az ő motivációjuk is erőt adhat neked.

Itt minden támogatást megkaphatsz ahhoz, hogy a saját célodat elérd 😊

Életmódváltás, szemléletváltás = egészség!

A RegEnor már sokaknak segített a változásban, a Biocom cégnek nem csak ez az egy terméke van, de sokaknak volt ez az első, amit megismertek.

Rengeteg vitamin, táplálékkiegészítő van a webshopban, és a nagykerár-jognak köszönhetően olcsóbban vásárolhatsz, sőt akár még pénzt is kereshetsz vele. Ha érdekel ez a része is, akkor olvasd el a történetemet, vagy nézd meg a karrier lehetőséget, hogy a teljes képet átlásd.

Remélem segíthetek abban, hogy egészségesebb életet élj, legyen ez az első közös célunk!

Tudj meg többet

Lépj kapcsolatba velem – miért?

Ha felvesszük a kapcsolatot bármilyen formában, akkor lehetőség nyílik arra, hogy megismerjem a személyes igényeidet, céljaidat, állapotodat, helyzetedet. Bármely legapróbb kérdés esetén azonnal „kéznél vagyok” 😊, s személyre szabottan tudok neked információt, válaszokat adni. Természetesen csakis annyira, amennyire te igényt tartasz rá.

    Jelölj be a facebookon. Szeretettel várlak a facebook csoportomban, az „Életmódunk”-ban.

    E-mail: telepilota@gmail.com