Mi az a RegEnor?

A RegEnor egy magyar találmány, egy olyan ital, ami speciális eljárással készített tejsavót (ez benne a szabadalom), C vitamint, aminosavakat és Grapefruit cseppet tartalmaz. 

Hogyan kell fogyasztani a RegEnort?

A RegEnor italból iszunk reggeli, ebéd és vacsora után kb. 1 órával 10ml-t.

Fontos, hogy a RegEnor csakis úgy tudja végezni a dolgát,

ha betartjuk a hozzá tartozó étrendet!

Hogyan hat a RegEnor?

Ebben a pár perces videóban meg is mutatom a RegEnort és elmondom a működését:

A RegEnor hozzájárul a sejtszintű méregtelenítéshez, hatására a máj nagy mennyiségű epét termel, ezáltal beindítja a máj-epe működést. A máj-epe megfelelő működése feltétele annak, hogy az emésztőrendszer jól működjön. Az emésztőrendszer egészséges működése teszi lehetővé, hogy a szervezet, az immunrendszer oda koncentráljon és ott oldjon meg problémákat, ahol kell. 

Ezért tapasztaljuk azt, hogy egy RegEnor kúra sokrétűen tud jótékony hatással lenni, legyen szó ízületi fájdalomról, asztmáról, cukorproblémáról vagy akár túlsúlyról. 

Itt hangsúlyozom, hogy a RegEnor nem fogyasztószer, hanem abban segíthet, hogy a szervezet visszabillenjen az egészséges állapotba, amibe túlsúlyosok esetén a fogyás is beleértendő.

A RegEnor története

A RegEnort Szabó Szigfrid géniusz díjas feltaláló először a candida gomba okozta problémákra fejlesztette ki. Az évek során kiderült, hogy sok-sok más problémát is megold azzal, hogy rendbe rakja az emésztést, az epe és a máj működést, regenerálja a szervezet egészét. És mellesleg beállítja az ideális testsúlyt. 

Mit tartalmaz a RegEnor?

A RegEnor összetevői:

 • Speciális eljárással előállított (!) tejsavó (99%) 
 • savanyúságot szabályozó anyag (almasav
 • L-aszkorbinsav (C-vitamin)
 • tartósítószerek: kálium-szorbát (a zsír-anyagcsere során lebomlik, veszélytelen), nátrium-benzoát (széleskörűen használt tartósítószer) 
 • grapefruitmag- és rost kivonat (Citrus paradisi) / grapefruitmag- és rost kivonat 83% 
 • mentaolaj (Mentha piperita L.) 
 • citromolaj (Limonis aetheroleum)
 • ivóvíz

Ki szedheti a RegEnort?

Szabó Sigfrid, a RegEnor feltalálója így fogalmazott:

„Csak az, aki megszületett, és az, aki még nem halt meg!”

Mindössze néhány esetben nem ajánlott fogyasztani.

Aki segít neked, azért van, hogy megbeszéld vele a folyamatot, információkkal lát el téged, hogy rá tudj hangolódni, kellőképpen fel tudj készülni. Ő bármilyen felmerülő kérdés esetén segít neked megoldást találni.

Mit lehet/nem lehet enni és inni a RegEnor kúra során?

A RegEnor diéta csakis úgy működik, ha tartod mellette a javasolt étrendet. Minden étkezésben kell lennie állati eredetű zsírnak vagy Ghí-nek. A zsír azért kell, mert a RegEnor hatására a máj nagy mennyiségű epét termel, és a zsír nyitja meg az epekaput ahhoz, hogy ez ki is tudjon onnan folyni. 

Amit nem szabad enni: tej, tejtermékek, cukor, alkohol, ecetes és olajos dolgok. Ezeket azért nem szabad enni, mert bezárják az epekaput/gátolják a folyamatot. 

Személyes segítséget azért kapsz, hogy minden felmerülő kérdésre megtalálhasd a választ. 

A részletes étrendet itt tanulmányozhatod.

Hogyan tudom megrendelni a RegEnor-t?

A RegEnort a Biocom webshopjából tudod megrendelni nagykeráron. A nagykerár feltétele, hogy regisztrálj a webshopba, és elsőre minimum 3 üveg RegEnort rendelj meg, ez kb. másfél havi adag. Ezt ingyen ki is szállítja a GLS (17.000.- ft felett ingyenes a szállítás).

A teljes kúra min. 3 hónapig tart, azaz 6 üveg RegEnor-t fogyasztunk el összesen.

Regisztrálni ezen a linken tudsz, szponzori számot tőlem tudsz kérni üzenetben:

 

 

Arra figyelj, hogy azt a címet add meg, ahova kéred az első csomagot, mert ez csak az első rendelés után módosítható!

Ha kitöltötted az űrlapot, akkor kapsz egy mailt, amiben van egy megerősítő link. Miután erre rányomtál, meg tudod rendelni a RegEnort a webshopban, itt: webshop.okonet.hu

5991 Ft
Biocom tagként

Nagykerár

 • egyszeri regisztráció
 • kötelezettség mentes
 • minimum 20%-kal olcsóbb vásárlás
 • személyes kúravezetőt kapsz ingyen
RegEnor vásárlás

regisztráció után

Tudj meg többet

Lépj kapcsolatba velem – miért?

Ha felvesszük a kapcsolatot bármilyen formában, akkor lehetőség nyílik arra, hogy megismerjem a személyes igényeidet, céljaidat, állapotodat, helyzetedet. Bármely legapróbb kérdés esetén azonnal „kéznél vagyok” 😊, s személyre szabottan tudok neked információt, válaszokat adni. Természetesen csakis annyira, amennyire te igényt tartasz rá.

  Jelölj be a facebookon. Szeretettel várlak a facebook csoportomban, az „Életmódunk”-ban.

  E-mail: telepilota@gmail.com