Három hónap mínusz 23 kilogramm

Három hónap mínusz 23 kilogramm

Witzing Zoltán

Olvassátok Zoli saját leírását! 🙋🥰
Az úgy kezdődött, hogy a karácsonyi(2016) családozós, mindent összeevős ünnepek alatt ráálltam édesanyámnál a szobamérlegre, és azt írta ki: „Error” -azaz nem tudott megmérni (+150kg)! -Na, ez volt az első löket! Majd teltek a hetek, Én egyre kényelmetlenebbül éreztem magam a bőrömben, mikor is a feleségem az orrom alá dugta a telefonját: egy Facebookra frissen feltöltött fotó egy csinos nőt mutatott, és elsőre nem értettem… mit is nézzek rajta? És akkor felismertem! – Hisz ez a szomszéd lány! Úgy kb 20 kg mínusszal!!! Ejha! De hogy? És mitől? Akkor megláttam: „REG-ENOR” …Na, jó, de ez mégis mi??? —mondtam ki hangosan, mire a feleségem: – Azt nem tudom, de azt igen, hogy egy jó ismerősöm, foglalkozik vele, keressük meg, biztos tud segíteni! Így is történt, és meginvitált a „Regenor klubba”, és hozzátette, hogy pont most indul egy verseny is, motivációként mi lenne, ha beneveznék? Végül is vesztenivalóm max. a súlyom van… Egyre szimpatikusabb ez az egész: , a klub, a verseny… Az első „klubnap” február 15-e, a megismerkedés, mérlegelés, és egy új élet kezdete lett. Illetve egész pontosan február 20. Azóta fogyasztom a Reg-enort, vele magamat. Meg a kolbászt és szalonnát… Meg kacsazsírt is és tepertőt…
És pontról pontra, null-toleranciával betartottam a javasolt étrendet, amit aki nem ismer, javaslom ismerje meg, mert a szervezetének csak jót tesz vele! De tényleg!
Én az elmúlt hónapok során sokkal kiegyensúlyozottabb lettem, türelmesebb, energikusabb. Ezek, mint „mellékhatások” jelentkeztek, miközben olvadtak le a kilók!📷
A három hónapos Fogyókúra-versenyt mínusz 23 kilogrammal megnyertem! Elkezdtem rendszeresen sportolni, amit előtte elképzelni sem tudtam… Ehhez az a tény, hogy én lettem a Fogyi klub- verseny nyertese, hatalmas erőt ad!
Természetesen, mivel elég látványos az eredmény, kérdezik, és Én elmondom mindenkinek, hogy milyen nagyszerű termék a Regenor! A példámból már nagyon sokan szintén meg tudták könnyíteni az életüket. Remélem neked is segített a történetem, hogy meghozd életed legjobb döntését!