Hogyan hat a RegEnor?

Hogyan hat a RegEnor?

Miért hízom, amikor alig eszem? Miért nem fogyok, amikor diétázom? Miért nem érzem jól magam, amikor pedig már elkezdtem fogyni?

Ha te is azok közé tartozol, akik túlsúllyal küzdenek, akkor esélyes, hogy valamelyik kérdést már feltetted magadnak a fentiek közül.

A válasz nem bonyolult, csak általában nem jó helyen keressük. A túlsúly ugyanis alapvetően nem más, mint egy tünet. Tehát a megoldást a tünetek gyökereiben kell keresni. Honnan indult el ez az egész folyamat? Hol billent ki az egyensúly, ami aztán ezt az állapotot okozta?

A kulcs az emésztőrendszer! Az a rendszerünk, amivel manapság gyakran csak akkor foglalkozunk, amikor szól nekünk, hogy valami nem stimmel. Egészen addig azt gondoljuk, ehetünk, ihatunk mindent, mit számít? Egyébként is rohanok, gyorsan bekapok valami péksütit, iszom egy cukros üdítőt, vagy egy energiaitalt, az felpörget. Nincs nekem időm végiggondolni és megtervezni, hogy mit egyek a hétköznapokban. Egyébként is, tök finom dolgokat lehet kapni már szinte minden utcasarkon.

Aztán egyszer csak szól a rendszer: elkezdünk puffadni. Jön a reflux vagy a gyomorégés, vagy a hízás.

„Dehát eddig soha semmi bajom nem volt ezektől az ételektől!” – mondják ilyenkor sokan.

Persze, mert a rendszer a háttérben dolgozott ezerrel, amíg tudott. Tartotta az egyensúlyi állapotot, amíg bírta. Aztán egyszercsak nem bírta. Egy-egy dolgát nem tudta már jól végezni. Annyira sok energiát kellett a méreganyagok kiválasztására fordítania, hogy feltehetőleg nem jutott már energia arra, hogy megfelelően bontsa a tápanyagokat. Főleg, hogy ezek olyan tápanyagok voltak, amelyekben nem voltak jelen az alapvető szükségességű anyagok, amik kellenek a rendszer működéséhez. Méreganyagok viszont voltak benne bőven, ezért azok szépen lerkódtak a zsírsejtekben. Innen indul hát a kibillenés.

Márpedig ha az emésztőrendszer kibillen az egyensúlyból, akkor az kihatással van a hormontermelésre, pl. a pajzsmirigy működésére. Sokszor hallani: „Miért hízom, amikor alig eszem?”, „Miért nem fogyok, amikor diétázom?”,  „Nem tudok fogyni, mert pajzsmirigy (SEO!) problémám van”.

Ugye most már érthető, hogy ez is az emésztőrendszerből indul ki?

A megoldás tehát abban rejlik, hogy rendbe kell rakni az emésztőrendszert.

Ebben tud nekünk nagy segítséget nyújtani a RegEnor!

A RegEnor kúra során persze nagyon fontos, hogy milyen étrendet tartunk. Ha elolvastad a fent leírtakat, akkor ezt nem is kell tovább magyarázni. 🙂

Ám sok-sok tapasztalat alapján gyakran hiába tartjuk csupán az étrendet, kell egy katalizátor, ami beindítja a folyamatot, ez a RegEnor. Sőt, nem csak beindítja, hanem mozgásban is tartja.

A RegEnor hatására beindulhat az emésztés megfelelő működése, így felszabadulhat a rendszer, és végezheti ott a dolgát, ahol épp szükség van rá, legyen az enzimtermelés, hormonszabályozás vagy akár éppen a méreganyagokkal teli zsírsejtek bontása, tehát a fogyás.

Itt vissza is térhetünk arra a kérdésre, hogy miért nem érzi magát gyakran jól az, aki elkezd fogyni: mert a zsírsejtekből felszabaduló méreganyagok rossz közérzetet okoznak, ha nincsenek kivezetve. Ez a RegEnor működési elvének egyik fő szempontja. A Regenor kúra során nagyobb energiáról, jobb közérzetről számolnak be.

Ha tehát a szervezetben helyreáll a rendszer, akkor be tudnak indulni az öngyógyító folyamatok. Ebben nyújthat hatalmas segítséget egy RegEnor kúra.

Működése a következőképpen zajlik: a RegEnor hozzájárul ahhoz, hogy a belső elválasztású mirigyek kioldják a káros anyagokat, amik így a véráramba, majd a keringés során a májba jutnak. Így a máj nagy mennyiségű epét termel, megtelik az epehólyag, amit aztán üríteni kell. Az epehólyagot állati eredetű zsírral lehet a leghatékonyabban üríteni, bizonyos ételek pedig gátolják az ürülést. 

Ahhoz, hogy a RegEnor a megadott étrenddel karöltve segíthessen az alapvető emésztési problémák helyreállításában, egy 3 hónapos kúra az átlagosan optimális időtartam.