Immuno-Drops Dog & Cat: macska, kutya immunerősítő vitaminkészítmény

Immuno-Drops Dog & Cat: macska, kutya immunerősítő vitaminkészítmény

Akárcsak az embereknél, házi kedvenceink esetében is sokkal jobb a fókuszt a megelőzésre helyezni, mintsem később ilyen-olyan problémákkal az állatorvoshoz rohangálni. Az állatokra ugyanúgy igaz, hogy ha az immunrendszerük gyenge, akkor sokkal védtelenebbek a környezetükben található vírusokkal, betegségekkel szemben. A legtöbb bolti kutya- és macskaeledel nem tartalmaz elegendő vitamint és ásványi anyagot a napi szükségletek kielégítésére, ezért további kutya és macska táplálék-kiegészítőkre lehet szükség. 

 

Kutya, macska immunerősítő vitaminkészítmény

A Biocom legújabb terméke, az Immuno-Drops Dog & Cat pontosan ebben az immunerősítésben segít illetve már beteg, akár daganatos kutyák, macskák számára kínál gyógyulási lehetőséget egyedülálló hatóanyagainak köszönhetően. Egy olyan immun-stimuláns és  anyagcsere aktiváló kutya, macska vitaminkészítmény, ami a regenerációs folyamatokat támogatja és melynek használatával az immunválasz akár a négyszázszorosára növelhető!

Egyik legfontosabb hatóanyaga a Dimetil-glicin (DMG) mely támogatja az állat egészségi állapotának a megtartását, fokozza a teljesítőképességet, ellensúlyozza a hátrányos hatásokat, mint a stresszt, illetve a szervezetben folyamatosan képződő, immungyengítő szabadgyökökre nyújt megfelelő immunválaszt. Betegség esetén erőteljesen segíti a gyógyulást és a regenerációs folyamatokat. 

Állatorvosi készítményekben már régóta használatos és hatásos alkotóelem a DMG, alkalmazási területe szerteágazó, különböző betegségek, gyenge immunrendszer vagy akár immunhiányos eseteknél. Kutatások során azt fedezték fel, hogy a DMG-nek köszönhetően az állatok sokkal jobban alkalmazkodnak az immunrendszert gyengítő hatásokhoz, a műtéten átesett állatok gyorsabban regenerálódnak, a mérgezések következtében károsodott szerveket rehabilitálja, az időskori kutyák, macskák mindennapi életminőségét javítja, a betegségek előfordulási esélyét pedig drasztikusan csökkenti. Napjainkban egyre több a daganatos kutya, macska, őnáluk kiváltképp fontos a legyengült immunrendszer fokozott támogatása, hogy a szervezetüknek esélye legyen legyőzni az őket ért traumát.

A DMG tulajdonságai összefoglalva:

  • immunrendszer erősítése
  • betegségek gyógyítása
  • regeneráció serkentése
  • teljesítőképesség fokozása
  • anyagcsere aktiválása
  • hátrányos hatások (pl. stressz) ellensúlyozása
  • életminőség javítása

Lactoferrin: kutya, macska táplálék kiegészítő a csontozatra, a bélflórára és egyéb területekre

Az Immuno-Drops Dog & Cat másik fő alkotóeleme a lactoferrin, ami alkotóelemeinek köszönhetően hozzájárul a bélflóra kialakulásához, az immunrendszer fejlesztéséhez illetve erősítéséhez, miközben anti-bakteriális hatást fejt ki a bélrendszerben.

A lactoferrin a legtöbb emlős, így az ember szervezetében is leginkább szállító molekulaként ismert, de rengeteg egyéb funkcióval is rendelkezik. Kiváló gyulladáscsökkentő és fontos szerepe van a vörösvérsejt- és DNS-szintézisnél, a különböző neurológiai funkcióknál vagy a fémek (pl. vas) bélrendszerből való megkötésénél és felszívódásánál.

30 éve kutatják a lactoferrin pozitív hatásait az emlősök immunrendszerére, emésztőrendszerére, csontjaik növekedésére, sűrűsödésére, a csontépítő sejtek aktiválásában illetve a csontot leépítő sejtek meggátlásában. A lactoferrinnek köszönhetően a csontozat képes az ásványi anyagok (első sorban kalcium) jobb megkötésére és tárolására, ásványanyag raktárt képezve így, valamint serkenti a porc képződést és csökkenti a gyulladásokat.

A lactoferrin tulajdonságai összefoglalva:

  • immunrendszer erősítése
  • csontműködés serkentése
  • bélflóra kialakítása,
  • anti-bakteriális és gyulladáscsökkentő hatás kifejtése
  • ásványanyag-raktár képzése
  • vörösvérsejt és DNS-szintézis
  • öregedési tünetek csökkentése
  • nemi szervek működését serkenti (here, petefészek)
  • szabályozza a vas anyagcserét
  • antioxidáns hatású

 

 

B12-vitamin: kutya, macska immunerősítő vitamin

A kutya, macska táplálék kiegészítőkből nem hiányozhat a B12-vitamin mely szintén számos fontos funkcióval rendelkezik. Részt vesz a vörösvérsejt és a DNS-szintézisben, jótékony hatást fejt ki a neurológiai folyamatoknál. Mivel a legtöbb állateledel nem vagy nem megfelelő minőségben és mennyiségben tartalmazza, ezért nagyon fontos a rásegítés, hiánya ugyanis problémákat okozhat vérrendszerben, a gyomorban, a bélrendszerben és az idegrendszerben. A B12-vitamin hiányos állat tipikusan sápadt, fáradékony, a nyelv lehet vörös, fájhat, a gyomorban pedig gyulladás alakulhat ki, ami járásbizonytalanság, végtagbizsergés vagy mentális zavarok formájában figyelhető meg. 

Betegségek esetén fontos szerepe van az anaemia, a neuritis, paresis, osteoarthritis, májbetegségek, nehézfémsók, krónikus mérgezés és az emésztőrendszer rendellenességeinek kezelésében, ill. fontos szerepe van a hasnyálmirigy, az állatok növekedésének és fejlődésének elősegítésében.

Taurin: kutya, macska táplálék kiegészítő aminosav

Akár a B12 a vitaminoknál, a Taurin a legfontosabb az aminosavaknál. A macska például nem tudja saját maga előállítani, így szükségszerűen táplálék kiegészítővel kell bevinni ezt a életfontosságú aminosavat. 

Az állateledelnél gyakran az összetevőkre figyelünk, mint például a fehérjeforrások típusára. De az összetevők valójában csak eszközök, maga a tápanyagok az igazán fontosak. Egy macska soha nem lesz csirkehiányos, de tápanyaghiány, például taurin hiány felléphet.

A Taurin elengedhetetlen a retina és az idegrendszer fejlődéséhez illetve azok épségének megőrzéséhez, erősíti a szívet, támogatja a véráramlást, antioxidáns hatású.

Immuno-Drops Dog & Cat: a legjobb macska, kutya immunerősítő

Hatóanyagainak köszönhetően az Immuno-Drops Dog & Cat egy kimagasló minőségű kutya, macska immunerősítő csepp, de ugyanúgy alkalmazható rágcsálók, madarak, lovak és egyéb emlősök esetében is, hatékony immun-stimuláns és anyagcsere-aktivátor.

Egyéb összetevők: glicerin, citromsav, desztillált víz

 

Mennyibe kerül az Immuno-Drops Dog & Cat immunerősítő táplálék kiegészítő? 

Az Immuno-Drops Dog & Cat immunerősítő táplálék kiegészítő 100 milliliteres kiszerelésben kapható, a fogyasztói ára 25.870 Forint, a nagykerár (regisztráció után, lásd lejjebb) 19.990 Forint, testmérettől függően ez a mennyiség 50-200 napra elegendő.

Az Immuno-Drops Dog & Cat immunerősítő táplálék kiegészítő használata:

Az engedélyezett, regisztrált gyártó által készített takarmányadalék bevitele szájon át vagy tápba keverve történik, de úgy, hogy a főzött táp ne legyen forró.

Kutya, macska esetében az adagolás a következő táblázat szerint eszközölendő:

  • 0-9 kg 0,5 ml / nap
  • 10-18 kg 1,0 ml / nap
  • 19-36 kg 1,5 ml / nap
  • 37-45 kg 2,0 ml / nap
  • 46 kg fölött 3,0 ml / nap

Súlyosabb eseteknél (betegség, lábadozás, immungyengeség stb.) a fenti adagok két-háromszorosa is alkalmazható. Ellenjavallat, gyógyszerkölcsönhatás nem ismert. Minőségét megőrzi 2 évig, hűvös, fénytől védett helyen tárolandó.

Az Immuno-Drops Dog & Cat használatával egy olyan tökéletes táplálék kiegészítőt biztosít házi kedvence számára, amely hatékony immunerősítő anyagot tartalmaz és rengeteg egyéb jótékony hatást fejt ki. Pozitív hatása általában már rövid időn belül megfigyelhető, az állat energetikusabb, aktívabb lesz, széklete egészségesebb, immungyengeség esetén látványos javulásra lehet számítani.

A termék elérhető a Biocom webshopjában nagykeráron, vásárlása regiszrációhoz kötött, regisztrációs számot az alábbi űrlap kitöltésével lehet igényelni.