Lung Focus, a tüdőtisztító

Lung Focus, a tüdőtisztító

Emlékszem, már 3 évvel ezelőtt volt egy olyan gondolatom, hogy jó lenne a tüdőmet is áttisztítani valamivel. Mivel a Biocomnál nem volt erre termék, ezért a neten szörfözgetve kerestem megoldást, de nem találtam semmit, ami igazán hatékonyan, intenzíven elvégezné a tüdő tisztítását.

 

Nem kell ecsetelnem tehát, mennyire örültem, amikor kiderült, hogy a Biocomnál megjelenik a Lung Focus, a tüdőtisztító!

 

Nemrég találkozhattunk Jakab Istvánnal, aki fejlesztette ezt a terméket, s elmondta, hogy a légzőrendszer és az immunrendszer támogatására egyszerre képes, összetevői egymás hatását megsokszorozva vesznek részt a megelőzésben.

Ahogy azt a Biocom termékeinél már jól megszoktuk, a Lung Focus kapszulában lévő hatóanyagok is szinergiában vannak, tehát támogatják és megsokszorozzák egymás hatását. Ez a tüdőtisztítő tehát úgy képes a tüdő működését támogatni, hogy közben az immunrendszer normál funkcióit is segíti.

Fő hatóanyagai a gyömbér, az édesgyökér, az Echinacea purpurea, a kurkuma, az ashwagandha, a C- és az A-vitamin, a folsav és a szelén.

Ha valaki átesett légúti betegségen, vagy éppen azzal küzd, akkor nagy szüksége lehet rá, illetve annak is, aki dohányzik.

Ebben a termékben ugyanis olyan anyagok vannak, amikhez éppen a dohányzás miatt nem jut hozzá a szervezet.

Így most az évi keringéstisztító és béltisztító kúrám mellé jöhet a tüdőtisztítás is!