Mi az a Bisnode AAA minősítés?

Mi az a Bisnode AAA minősítés?

A Bisnode Európa vezető cégminősítő és digitális üzleti információszolgáltató vállalata. Nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján, céginformációs és cégminősítő szolgáltatásai Európa szerte a legelterjedtebb megoldások között szerepelnek.

Az AAA, AA, A cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti stabilitásukat tanúsítvány formájában is megmutassák.

A tanúsítvány lehetőséget nyújt arra, hogy mások számára megmutathassuk, hogy a cégünk elismert, megbízható, hitelképes vállalat.

Összetett statisztikai háttér

Az AAA minősítés, több száz változót figyelembe véve, statisztikai alapokon állapítja meg, melyek a legkevésbé kockázatos vállalatok.

Tripla A, Dupla A vagy A minősítés birtokában lenni nemcsak dicsőség, hanem kiváló eszköz arra, hogy jelezzük szállítóink és ügyfeleink felé pénzügyi megbízhatóságunkat.

Bisnode Tanúsítvánnyal rendelkezni, Magyarország elit cégei közé tartozni!

AAA, AA vagy A minősítésre Magyarországon csupán a cégek 9,82 %-a jogosult, így Bisnode tanúsítvánnyal rendelkezni kitüntetés. Az ország elit vállalatainak körébe tartozni a piac számára azt az üzenetet hordozza, hogy az AAA, AA és A minősítésű vállalatokkal biztonságosan köthetnek üzletet, hosszú távon is számíthatnak rájuk.

AAA (tripla A) minősítéssel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

AA (dupla A) tanúsítványra a magyarországi vállalatok 1,75 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony

Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult, mely kiváló hitelképességet jelent. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.

További információ: https://en.wikipedia.org/wiki/Bisnode