SCIO – Biofeedback mérés

SCIO – Biofeedback mérés

Mi az a sejtszintű állapotfelmérés?

Testünk minden egyes sejtje piciny elektromágneses egység, amely külső energia hatására elektromos impulzusokkal reagál, vagyis kommunikál. A hormonális és idegi irányítás mellett, tehát van egy elektromágneses bio-kommunikációs irányítórendszerünk is, amely a sejtek biokémiai folyamatainak összehangolásáért felelős. Ennek mérhető elektromos tevékenységéből következtetni lehet a szervezetben végbemenő folyamatok állapotára.


A vizsgálat –mely egyben kezelés is!- során elektromágneses jelekkel, tehát a szervezet számára ismert, természetes jelekkel kérdezik le az információkat, melynek során nemcsak az energiát vesztett sejtek részesülnek az energiatöbbletben, hanem az aktív, egészséges sejtek is, tovább támogatva ezzel az öngyógyító rendszer egészét.

A szervezet válaszinformációit a számítógép fontossági sorrendbe állítja, így a vizsgálat és kezelés során az is nyilvánvaló lesz mindjárt számunkra, hogy mely területen van a legnagyobb energetikai eltolódás.

Még lényegesebb, hogy a számítógépes vizsgálati módszer során már azokról az eltérésekről is kapunk információt, amelyek oly „csekélyek”, hogy még fizikálisan nem is érezhetőek, azaz még nem okoznak számunkra észlelhető tüneteket.
És itt megvalósul a megelőzés egyik legnagyszerűbb lehetősége! Láthatjuk hogy már „készülődik” valami, valahol energetikai eltolódás kezdődik, és időben közbe tudunk lépni.


Tehát:

A vizsgálat során pontos képet kapsz a a szervezetedben zajló energetikai folyamatokról, megtudhatod a sejt szinten megbomlott egyensúlyi állapot, vagy már kialakult betegség okait és azt is, hogyan lehet rendbe hozni, minek a hiányát kell megszüntetni, és ezt mivel lehet. Tehát személyre szabottan adott állapotban mire van szükséged ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben, a hibás funkciók helyreálljanak az okok szintjén, nem csak tüneti szinten javítva, amit szükséges. Mindezt néhány érzékelő segítségével, ami végigpásztázza az összes szervet, működést néz. A vizsgálat ruhában, ülő helyzetben folyik. Rengeteg tapasztalat van már, igen sok és különféle egyéni problémát oldott már meg.