„Sorsfordító” online találkozók a Regeneráló Diéta csapatban

„Sorsfordító” online találkozók a Regeneráló Diéta csapatban

Mint kúravezető, fontos számomra, hogy kapcsolatban legyek azokkal, akik meghozták a döntést, és elindultak a változás útján. Természetesen csakis olyan mértékben, amennyire ők igénylik. Mindenkinek mindig felajánlom, hogy ha szeretné, egyeztessük le a kúráját, beszéljük át a kérdéseit, problémáit. Azt is mindig elmondom a kúrázóimnak, hogy bármikor bármilyen kérdésük, tapasztalatuk, legapróbb kételyük van, keressenek bátran, akár e-mailben, akár messengeren, akár telefonon. Természetesen van olyan kúrázó, aki önállóan szeretne regenorozni, aki nem is jelentkezik, vagy jelzi nekem, hogy majd szól ha kérdése van. De azért jellemzően örülnek a kúrázók a „gondoskodásnak”, sokaknak nagyon nagy támaszt és biztonságérzetet ad, hogy valóban fel tudnak hívni a legkisebbnek tűnő kérdéssel is.

Így tudom biztosítani mindenkinek egyenként a kúravezetést. 

Na de azért itt már kialakult egy komoly csapat is!

Én azt tapasztalom, hogy mivel mindannyian „egy csónakban evezünk”, ezért hatalmas erő az, amit együtt képviselünk! Ezért szoktunk korábban olykor-olykor találkozni, megosztani egymással a tapasztalatainkat, trécselni egy kicsit a változásokról. 

Ámbár most már sokan vagyunk és sokan nagyon messze vagyunk egymástól, ezért nem olyan egyszerű csak úgy összehozni egy kis „trécselős találkozót”. Szerencsére óriási lehetőség rejlik az online világban, fel lehet használni jó célokra, ezért nemrég megkezdtük a rendszeres online „Sorsfordító” találkozókat, ahol a csapatunknak ezt a hatalmas erejét kamatoztatjuk.

Ezekre a találkozókra mindenkit várunk:

  • aki szeretne kúrázni, de még nem kezdte el, 
  • aki csak érdeklődik és bele szeretne pillantani, hogy milyen nálunk a hangulat,
  • aki már túl van a regenorozáson, vagy éppen most regenorozik.

A múltkori szuperul sikerült “Sorsfordító” beszélgetés után (amit vissza tudsz nézni, ha írsz nekem egy emailt, vagy üzenetet), nagy lelkesedéssel szervezzük a következő összejövetelt, melyre szeretettel várunk téged is!

Ezúttal amellett, hogy meghallgatjuk a legújabb tapasztalatokat és megbeszéljük a kérdéseket, a “regenoros” kávézási szokásokról fogunk beszélgetni.

Ezen kívül egy teljesen új dolgot is kitaláltunk! 

Mivel a test mellett nagyon nagy hangsúlyt szeretnénk fektetni a lélekre is, ezért oyan témákkal fogunk elõállni, amelyek adott esetben kulcsot adhatnak a kezünkbe ahhoz, hogy könnyedebben boldoguljunk az életben. Megnézzük, hogyan lehet formálni a gondolatainkat, hogy azok szolgáljanak és elõre vigyenek bennünket.

Mindezt persze csakis a megszokott könnyed, kötetlen formában!

Ha szeretnél csatlakozni a következő „Sorsfordítóra”, gyere május 27-én pénteken 19:00 órakor a Sorsfordító szobába! 

A „Sorsfordító” találkozók a Google Meet-en vannak, egyszerűen rá kell klikkelni a csatlakozási linkre, és már bent is vagy!

Remélem, hamarosan találkozunk, addig is, szép napokat kívánok!

Blanka