Az igazi gombás rizottó

Az igazi gombás rizottó
Erre bizony rá kell szánni az időt, és ott állni mellette, mert akkor lesz finoman lágy krémes, ha folyamatosan, merőkanalanként adagoljuk a zöldséglét, vagy húslevest a rizsre. Mindig, mikor felitta a lét, akkor ráöntünk egy-egy merőkanállal a zöldségléből, amit forrón tartunk a rizs mellett a tűzhelyen.

Hozzávalók:

  • rizottó rizs (pl. Arborio)
  • zsír és/vagy ghi
  • hagyma
  • gomba
  • bors

Elkészítés:

A rizst egy kis zsiradékon megpirítjuk, és felöntjük zöldséglével, de mindig csak egy kevéssel a bevezetőben leírt módon, míg krémesre puhul. A sózásnál figyelembe kell venni a felöntőlé sósságát.
A gombát külön megpirítjuk hagymás zsíron, sózzuk, borsozzuk, és a végén összefőzzük, a végén még olvasszunk rá egy kis ghít.
Mielőtt regisztrálnál

Az ingyenes, személyre szabott kúravezetéshez add meg az elérhetőségedet vagy jelentkezz az "Életmódunk" facebook csoportba további infókért.

Várj egy picit!

Mielõtt megrendeled a RegEnort, ne felejsd el kérni az ingyenes kúravezetést!