Gombafeltét pirítósra

Gombafeltét pirítósra

Nemcsak felvágottakat lehet pirítósra tenni, hanem mindenféle finom krémeket, pástétomokat, kencéket is.

A zsíros deszka lilahagymával nálam viszi a prímet, de fő a változatosság.

Tipp: a frissen kisült meleg kenyér fogyasztható regenorozás alatt. Vigyázat: túl finom!

Hozzávalók:

  • 30 dkg gomba
  • 1 kisebb vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • pár szál petrezselyem
  • só, bors, ízlés szerint szerecsendió, kakukkfű, oregánó
  • libazsír

Elkészítés:

Az apróra vágott vöröshagymát, majd fokhagymát zsírban üvegesre pároljuk, majd hozzátesszük a felszeletelt gombát, és elfőzzük a levét. Megszórjuk a fűszerekkel, összerottyantjuk. Cocomasszal is nyakon lehet kissé önteni. Hagyhatjuk darabosan, de turmixolhatjuk is.

Mielőtt regisztrálnál

Az ingyenes, személyre szabott kúravezetéshez add meg az elérhetőségedet vagy jelentkezz az "Életmódunk" facebook csoportba további infókért.

Várj egy picit!

Mielõtt megrendeled a RegEnort, ne felejsd el kérni az ingyenes kúravezetést!