Karfiol puffancs

Karfiol puffancs

Hozzávalók:

  • 5-6 db sós vízben főtt karfiol rózsa
  • 2-3 púpos kanál rizsliszt
  • 1 db tojás
  • só, bors
  • zsír

Elkészítés:

A karfiolt sós vízben megfőzzük. Ha az idővel spórolni akarunk akkor, ha karfiol levest főzünk, egyszerűen kiszedünk karfiol rózsákat, mielőtt berántanánk a levest. Villával összenyomkodjuk, ráütünk egy tojást, a rizslisztet hozzáadva, sózzuk borsozzuk, jól összekeverjük. Egy kanállal kis halmokat szedünk kevés forró zsírra, lenyomkodjuk, hogy lapos legyen. Mindkét oldalát kissé pirosra sütjük, és már mehet is a tányérra, ha a család közben nem falta föl. Szezonzöldségeket tehetünk mellé.

Mielőtt regisztrálnál

Az ingyenes, személyre szabott kúravezetéshez add meg az elérhetőségedet vagy jelentkezz az "Életmódunk" facebook csoportba további infókért.

Várj egy picit!

Mielõtt megrendeled a RegEnort, ne felejsd el kérni az ingyenes kúravezetést!