Párolt zöldségek rizzsel, citrommártással

Párolt zöldségek rizzsel, citrommártással

Hozzávalók:

  • Sárgarépa, fehérrépa, hagyma az alap, mehet mellé gomba, karfiol, brokkoli, paprika, stb, ami otthon van.
  • rizs
  • citrom
  • ghí
  • só, bors
  • Elkészítés:

A zöldségeket pici vízben megpároljuk, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk kevés zsírral, főtt rizzsel tálaljuk. A mártás alapja ghí, rizslisztet pirítunk bele, sózzuk, és felengedjuk egy kis vízzel, citromlével, állandó kevergetés mellett.

Mielőtt regisztrálnál

Az ingyenes, személyre szabott kúravezetéshez add meg az elérhetőségedet vagy jelentkezz az "Életmódunk" facebook csoportba további infókért.

Várj egy picit!

Mielõtt megrendeled a RegEnort, ne felejsd el kérni az ingyenes kúravezetést!