Rántott leves

Rántott leves

Ritkán gondolunk arra, hogy milyen értékes ez az egyszerű rántott leves, vagy másképp a köménymagos leves. A köménymag gyógyászati hatása régóta és széles körben ismert. Elsősorban az emésztőrendszerre gyakorol igen kedvező hatást. Az emésztő rendszerünk doktora, hisz étvágygerjesztőként, görcsoldóként, éppúgy bizonyított, mint szélhajtóként.

Lehet pirított zsemle, vagy kenyér kockákkal dúsítani, vagy felvert tojással. Ez utóbbi változatos elnevezéssel szerepel a konyhákban, tojásos leves, ronygyos leves, csurgatott tojás leves, stb.
Savanyú levesnek is mondják, ha ecetet is tesznek bele.

A regenor kúrába tökéletesen illik, érdemes rendszeresen fogyasztani. A hozzávalók többnyire rendelkezésre állnak a konyhánkban.

Hozzávalók:

  • zsír
  • köménymag
  • liszt
  • pirospaprika
  • lehetséges: tojás
Elkészítés:
Elkészítése a lehető legegyszerűbb. A köménymagot megpirítjuk egy kis zsírban, rántást készítünk, feleresztjük vízzel, sózzuk, felforraljuk, és beleöntjük a felvert tojást, aztán újra felforraljuk.
Mielőtt regisztrálnál

Az ingyenes, személyre szabott kúravezetéshez add meg az elérhetőségedet vagy jelentkezz az "Életmódunk" facebook csoportba további infókért.

Várj egy picit!

Mielõtt megrendeled a RegEnort, ne felejsd el kérni az ingyenes kúravezetést!