Zöldséges gombaragu fenyő tinórúból

Zöldséges gombaragu fenyő tinórúból
Ha valaki szereti a gombát, akkor most ősszel a tinóruk fenséges ízvilágával örvendeztetheti meg magát és a családját, a legértékesebb gomba fajták egyike.
Hozzávalók:
10 dkg jófajta szalonna
egy közepes fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
1 kisebb cukkini,
1 paradicsompaprika,
kb 30 dkg gomba
só, fűszerek
Elkészítés:
Szalonna zsírjában megfonnyasztjuk a durvára vágott hagymát, mehet rá a felaprított cukkini, és a gomba. Mikor majdnem kész, akkor a darabolt paprika, és a végén az apróra vágott fokhagyma. Sózzuk, kakukkfűvel, bazsalikommal, kis borsikafűvel fűszerezzük.
Mielőtt regisztrálnál

Az ingyenes, személyre szabott kúravezetéshez add meg az elérhetőségedet vagy jelentkezz az "Életmódunk" facebook csoportba további infókért.

Várj egy picit!

Mielõtt megrendeled a RegEnort, ne felejsd el kérni az ingyenes kúravezetést!